Tantramassage

 

Tantramassage är en kärleksfull beröring, en mjuk och inkännande massage som mer går på djupet i din själ än på djupet i dina muskler med syfte att väcka din inre lust. Lusten till livet, till dig, din kropp och till din sexualitet.

Tantramassage är som en inbjudan till att umgås med dig själv en stund. En inbjudan att nyfiket utforska det som är du där inne bakom skinnet, bakom musklerna, bakom tankarna och bakom föreställningarna. Ett tillfälle där du bara ger dig hän och låter dig njuta. Släppa dina föreställningar om hur saker och ting ska vara och bara vara där i stunden. Låt vilka känslor som helst komma till dig. Våga se dem alla, njutningen, sorgen, ilskan, glädjen över att vara du, här och nu. Det är inte så lätt att tillåta sig att ta emot och inte heller så lätt att låta känslorna röra sig fritt utan att försöka styra dem eller trycka ner dem. Men här får du en chans att öva på att just ta emot. Helt utan motprestation. Helt utan att fokusera på någonting. Att bara våga vara i din upplevelse.

Den tantramassage jag ger är  lugn, avslappnande, sinnlig och sensuell,  där du landar helt i din kropp och får uppleva det som är i dig just nu som kärlek, frid, sexuell lust eller något annat. En inbjudan att bara släppa och ta emot  utan att behöva tänka på att du måste prestera någonting.

Vi börjar med att prata om din intention med massagen samt eventuella frågor, önskemål och gränser som du har. Tillsammans skapar vi en atmosfär för dig där du känner dig trygg med massagen och med mig.  Jag ger massagen på en madrass på golvet och använder ekologisk doftfri kokosolja till din kropp.  Jag har kläder på mig då jag masserar dig. Jag tar emot både kvinnor och män för tantramassage.

Själva massagen tar drygt 1,5 timme med samtal före och efter. Allt som allt tar en session ca 2 timmar.
Pris: 2300 kr
Boka en tid här

Varmt välkommen önskar Freya!