Tantramassage

Jag ger tantrisk helande beröring. En tantramassage som jag själv har utvecklat under de år jag praktiserat som tantrisk massör. Idag väver jag in en andlig helande aspekt i massagen. Tantramassagen är en kärleksfull beröring, en mjuk och inkännande massage som går på djupet in i din själ, ända ner på cellnivå med syfte att väcka din inre lust såväl som din längtan att bli en mer hel du. Genom massagen vaknar din lust till livet, till dig, din kropp, ditt helande och till din sexualitet. Den mjuka helande beröringen ger dig också en chans att släppa eventuell skam eller skuld, den kan också lösa upp trauman i dig som du har burit med dig i livet. 

Tantramassage är som en inbjudan till att umgås med dig själv en stund. En inbjudan att nyfiket utforska det som är du där inne bakom skinnet, bakom musklerna, bakom tankarna och bakom föreställningarna. Ett tillfälle där du bara ger dig hän och låter dig njuta. Här kan du släppa dina föreställningar om hur saker och ting ska vara och bara vara här i stunden. Att låta vilka känslor som helst komma till dig. Våga se dem alla, njutningen, sorgen, ilskan, glädjen över att vara du, här och nu. Det är inte så lätt att tillåta sig att ta emot och inte heller så lätt att låta känslorna röra sig fritt utan att försöka styra dem eller trycka ner dem. Men här får du en chans att öva på att just ta emot. Helt utan motprestation. Helt utan att fokusera på någonting. Att bara våga vara i din upplevelse.

Den tantramassage jag ger är  lugn, avslappnande, sinnlig och sensuell och full med helande kraft. Du får landa helt i din kropp och får uppleva det som är i dig just nu som kärlek, frid, sexuell lust eller lust till livet. Det är en inbjudan till att bara släppa och ta emot  utan att behöva tänka på att du måste prestera någonting.

Vi börjar med att prata om din intention med massagen samt eventuella frågor, önskemål och gränser som du har. Tillsammans skapar vi en atmosfär för dig där du känner dig trygg med massagen och med mig.  Jag ger massagen på en madrass på golvet och använder ekologisk doftfri kokosolja till din kropp.  Jag har kläder på mig då jag masserar dig. Jag tar emot både kvinnor och män för tantramassage.

Själva massagen tar ca 1,45 timme med samtal före och efter. Allt som allt tar en session ca 2 timmar.
Pris: 2500 kr
Boka en tid här

Varmt välkommen önskar Freya!