De-armorering

Yonidearmorering

Många kvinnor upplever att de inte har så mycket känsel i sin yoni/vagina, det är som att slidväggarna är stumma. En yoni-dearmorering kan hjälpa dig att återfå din känslighet i din yoni och få dig att njuta ännu mer och djupare av omslutande sex plus att det kan ge dig upplevelsen av att få fler olika slags vaginala orgasmer.

En yoni-dearmorering hjälper dig att åter hitta din feminina kraft och din kvinnlighet. Dearmoreringen för dig också närmare vetskapen om att din kropp och din sexualitet är helig. Du blir stärkt i din självkänsla och i kärleken till dig själv.

När vi tillsammans avlägsnar blockeringar som kan vara skuld och skam och gamla beteendemönster som inte längre tjänar dig kan du få en mer kärleksfull inställning till din kropp. Detta ger dig ett större flöde i dina energier i din fysiska kropp och i din energikropp för ett fortsatt liv i glädje och lust över just dig.

Yoni-dearmorering är en triggerpunktsmassage utanpå och i din yoni. Jag  trycker på punkter på din mage,  dina höfter, på pubisbenet och i ljumskarna. Sedan masserar jag dina blygdläppar för att sedan trycka på punkter inne i din yoni.

Under en yoni-dearmorering kan du uppleva smärta eller sorg när jag trycker på somliga punkter. Det är inte farligt utan jag guidar dig genom smärtan och sorgen i andning och närvaro. Det som väcks i dig indikerar att du har en spänning/blockering just där. Tillsammans jobbar vi dig igenom dina blockeringar så att du tryggt kan släppa dem.

Yoni-dearmorering är för dig som vill släppa eventuella trauman och utforska ditt inre och få ett bättre flöde i din sexualitet och i livet. Jag tar emot dig i mitt behandlingsrum och leder dig varsamt genom en session. Allt sker varmt och stilla i en atmosfär av trygghet och kärlek. Jag arbetar intuitivt i alla mina behandlingar och tillsammans skapar du och jag vägen till ett helande och mer lustfyllt liv för dig.

För närvarande gör jag inga dearmoreringar.

Välkommen önskar Freya!