tanTantra är här!

Under en tid har jag funderat på att skapa en ny hemsida där min tantramassage får all plats. Tanken om hemsidan har bara svävat i mitt inre utan att att jag har haft några som helst känningar av att den skulle vilja födas fram. Men så under en fantastisk middag mellan jul och nyår med mina väninnor flödade skratten och kreativiteten. Och vips så blev det glasklart att sidan nu skulle krystas fram. Namnet kom till under middagen med mina väninnors goda hjälp. Jag kände verkligen att jag hade fyra stycken kärleksfulla jordemödrar omkring mig som bara ville mitt väl och ve. tanTantra kom in i utdrivningsskedet där på en restaurang i Stockholm under de sista skälvande dagarna av år 2017. Idag några dagar in på det nya året 2018 är så tanTantra född.

Det här inlägget postades i Njutning, tanTantra, Tantramassage och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar